Citat:
În prealabil postat de adelin
De pilda, o femeie din America a acceptat implantul cipului. Dupa aceea, s-a casatorit, si-a facut o familie si a incercat sa conceapa un copil. Nu a reusit. A incercat a doua si a treia oara, si tot nu a ramas insarcinata. Dupa aceea a mers la medic. I se parea ciudat si medicului ca de ce nu poate sa nasca, atata vreme cat are un organism asa construit incat poate ramane insarcinata foarte usor. Atunci si-a dat seama ca ceva nu este in regula. A facut cerere si i s-a scos cipul. Apoi a ramas femeia insarcinata  Eu cred ca acestea vor avea si efecte de scaderea numarului populatiei globale, pentru a micsora efectul negativ al economiei in pierdere. Deci, totul se rezuma la bani, nu la oameni.. 
|
Scuza-ma ca iti spun asa, dar vorbesti prostii mari, mari de tot. Am trait in America can 3 ani, si in tot acest timp nu am auzit de nimeni cu cipuri implantate, nu am auzit ca s-ar face asa ceva, si mai ales, stiind ca majoritatea americanilor sunt anti-centralizare, nici nu vad asa ceva posibil.