View Single Post
Vechi 15.01.2010, 21:49:12
andrei25's Avatar
andrei25 andrei25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Religia: Ortodox
Implicit ..

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Ce medici au demonstrat asta? In general, nu cred in teoria conspiratiei mondiale, a medicilor si a altora.
Sunt si medici ortodocsi care iti pot confirma ceea ce am scris eu.
100 la suta abortive ar insemna ca nu ar opri de loc conceptia, ci ar opri numai nidatia.
Nu crezi? Pai e cuvantul unora impotriva cuvantului altora. un ateu daca spune ca nu exista Dumnezeu, nu inseamna ca asa e. Daca eu spun ca pamantul e plat si nu e rotund, nu inseamna ca asa e. Asa si in cazul asta, faptul ca cineva spune ca anticonceptionalele nu sunt avortive, nu inseamna ca asa e. Trebuie cercetat. Tu spui ca medici ortodocsi au aratat ca anticonceptionalele nu sunt avortive. Pai daca au facut asta, inseamna ca sunt ortodocsi doar cu numele, sau au spus asta pt bani, ca d-ul Adrian Streinu Cercel care ne vinde gogosi cu vaccinul impotriva gripei porcine. Tu refuzi sa crezi, ca anumiti medici mint cu nerusinare, doar ca sa faca bani. Nu ti-o spun cu rautate, dar nu mai crede orice.
Da, anticonceptionalele sunt 100 % avortive, pt ca ele opresc numai nidatia, nu impiedica zamislirea.

Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat!

"Gustati si vedeti ca bun este Domnul".
Reply With Quote