View Single Post
Vechi 14.01.2010, 16:57:05
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Nu, sugerez ca biserica sa se implice la scara mare, pe masura fondurilor de care dispune. Desigur, asta daca se crede si sustine ca vrea sa se implice in viata sociala si, mai ales, daca sustine ca model "morala crestina" si "omul cu frica de Dzeu".
Totodata, bineinteles , sustin ca umanismul rational gestioneaza mai eficient problemele de morala.
Pai Biserica se implica la scara foarte mare dintotdeauna...incearca sa iti imaginezi cum ar fi lumea fara Biserica ( si ia in considerare cati oameni cu Dumnezeu exista in lumea asta!)!!!

Normal ca acest model il si sustine, insa uite ca este posibil ca un om sa aiba si vicii dar si frica de Dumnezeu...asa am fost lasati, sa depundem si noi eforturi atunci vrem sa ajungem undeva, sa renuntam la ceva..mai suntem si diferiti, unii nu au nici un viciu, altii cateva zeci de vicii, unora le este foarte usor sa se dezbare de ceva...altora extrem de greu.

Nu sunt de acord cu ultima afirmatie, cei fara frica de Dumnezeu iti trantesc sec in fata foarte simplu " Cine hotaraste ce e pacatul, cine spune ca avortul e crima? Daca eu nu cred asta...si nu ma consider criminala, cine e Biserica sa afirme ca sunt?"...deci cei fara Dumnezeu, nu au limite si nu privesc in perspectiva...sau tridimensional, ei fac ce simt la momentul respectiv.
Reply With Quote