Citat:
nu l-am vazut dar am citit despre el, din amble parti, atat pro cat si contra. Nu e nevoie sa tragi din tigara ca sa-ti dai seama ca e pacat sa fumezi. :)
|
Serios acum, relaxeaza-te, si du-te sa vezi filmul. Chiar merita, si nu are legatura cu fumatul sau cu orice altceva iti da dependenta. E doar un film, si in mod clar unul peste medie, calitativ.
Citat:
aceste efecte sunt o forma de placere bruta, nu au nici o legatura cu arta adevarata, cu subtilitatea artistica.
|
Ba au. Efectele "pe calculator" facute fara simt artistic arata ca naiba. Avatar are niste "poze" frumoase, si e evident touch-ul artistic. Nu trebuie sa fie din pensula, ca sa fie arta, sa stii.
Citat:
un prieten mi-a spus ca daca nu e vazut 3d, filmul aproape nu mai are nici o valoare. asta spune multe...
|
Mai multe ar spune posturile tale daca chiar ai merge sa vezi filmul, si ai posta o parere personala, despre o experienta personala.
Nimic personal, dar mi se pare pueril sa interpretezi "religios" o poveste, pentru ca pana la urma asta e filmul asta. E o poveste interesanta (daca sari peste cliseurile a la Hollywood, dar pana la urma, ele sunt si cele care vand) iar filmul e bine facut. Merita vazut, chiar daca mergi sa il vezi "cu titlu informativ".