Stiu ca nu sunt lucruri care se intampla oamenilor normali, dar pe net se vorbeste de tristetea cauzata de vizionarea filmului si compararea vietii imaginare, cu cea reala.
"Ever since I went to see 'Avatar' I have been depressed. Watching the wonderful world of Pandora and all the Na'vi made me want to be one of them. I can't stop thinking about all the things that happened in the film and all of the tears and shivers I got from it," Mike posted. "I even contemplate suicide thinking that if I do it I will be rebirthed in a world similar to Pandora and the everything is the same as in 'Avatar.' "
sursa:
http://edition.cnn.com/2010/SHOWBIZ/...r.movie.blues/
Mi se pare o mare tampenie sa compari viata personala cu fanteziile celor de la hollywood.. dar iata ca filmul modeleaza viata interioara a oamenilor si creeaza asteptari si dorinte nerealiste!
Oamenii viseaza la planeta utopica, la viata prezentata acolo... la toate tampeniile.
In realitate, parerea mea este ca omul actual are o viata atat de lipsita de SENS incat este gata sa imbratiseze orice "sens" care vine impachetat in ambalaj adecvat!
Oamenii sunt nemultumiti de viata lor, ei simt ca ceva lipseste, sunt flamanzi si insetati.. Dar in lipsa adevarului se hranesc cu toate minciunile vehiculate de media. Prind din zbor o iluzie frumoasa si tanjesc dupa ea. (reactiile la film o dovedesc din plin)
Mi se pare foarte, foarte dureros.