Citat:
Īn prealabil postat de maria-luisa
ca sa fiu sincera, mie mi-a parut rau si cand l-au impuscat pe Ceausescu, cu circ TV, desi eram mica atunci si nu intelegeam mare lucru. Inteleg supararea oamenilor, stiu cozile la care stateau ca animalele pt o bucata de paine, inteleg toate nedrepatatile care s-au facut in timpul comunismului, dar nu trebuia sa se dea dovada de acelasi animalism.merita sa fie inchis, sa i se ia puterea de care dispunea, dar sa fie lasat in plata Domnului.Insa lumea este atrasa de circ , de aceea a merge cu Dumnezeu este diferit de a merge cu lumea. Este contrar a ceea ce ne-a invatat Mantuitorul nostru. In fine, nu e treaba mea sa judec, caci Dumnezeu judeca mai bine. Eu vreau doar, atat cat pot, sa pot vedea prin ochii Lui, auzi prin urechile Lui si simti prin inima Lui si sa fac voia Lui, pt ca in inima mea sunt incredintata ca nimic mai bun nu e.
|
Te inteleg. Eu incercam numai sa iti spun ca si uciderea se poate clasifica, unele sint mai rele decit altele si deci, implicit, unele mai bune decit altele.