View Single Post
Vechi 12.01.2010, 19:50:06
bmadalin bmadalin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.07.2009
Locație: Ilfov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
O celula nu coopereaza cu alta cu scopul de a supravietui impreuna. O celula sau o bacterie nu are un scop. Numai privirea in perspectiva duce la o aparenta de cooperare in privinta supravietuirii. Daca "cooperarea" ar duce la distrugerea lor fara multiplicare, gena altruismului ar disparea.
Daca stramosii doamnei, care au si ei probabil gena altruismului, ar fi murit din cauza acelui altruism, nu ar mai fi scris acum textul in cauza. Altruismul se raspindeste numai pentru ca e benefic pentru raspindirea lui. Cam la asta se refera gena egoista a altruismului
Apai sa ma ierti, da ori atat de mult v-a "indoctrinat" invatatoare pe vremea lu' Ceasca, ori incepi s-o dai in balarii din cauza de gene.

Pai ce treaba are bacteria si celula cu doamna de mai sus?
Mai era un cineva care sustinea ca cel mai important pe lume nu e nici omu, nici sufletu ci stii cine ? Gena tata... Ca aie e nemuritoare, se tot tine scai prin generatii ca umbra de om.
Sa nu-mi zici ca te-am ghicit: si tu esti genist d-asta?

Am mai auzit si eu sa zici ca exista cancer genetic, ba chiar cariile sa zici ca apar genetice, da' ca bate unu la usa sarac si tu-i dai haina de pe tine sa zici ca a fost scris intr-o geana undeva...

Care culmea, vine si ereditar, de la bunelu' care a dat si el. Si la vazut gena pe bunelu' ca a dat si a vazut ca e bine. Apoi a mai luat inca una ca ea si a intrat in doamna...

Stii de filmele alea despre copii cu racheta alba filmate in sufragerie? Mai ti minte ca functiona cu cromozomi uscati? Cam asa si cu ateismul tau, e pe baza de cromozomi uscati.

Last edited by bmadalin; 12.01.2010 at 19:52:30.