Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Oare de ce Hristos nu a facut cu restul fariseilor asa cum l-a convertit pe Pavel care pina la minune avea o inima ciineasca, practic de criminal.
Deci de ce sa-i invinuim pe inteleptii iudei, pe fariseii pragmatici daca acestia nu au primit destule semne si minuni!
Lui Hristos i s-a cerut sa faca o minune in fata Sinedriului!, minune care ar fi schimbat intreaga cultura evreiasca, dovedind CLAR, inteleptilor, prin minuni, ca este Fiul Lui Dumnezeu
Ma intreb si eu, si am dreptul asta si nu este nici o jignire, oare de ce nu a facut-o?...oare doar pentru a putea enerva pe Marii Preoti si implini scriptura prin crucificarea Lui?
|
Fiul s-a supus voii Tatălui , dragă Andrei , iar prin anumite așa zise minuni , s-a vrut arăta că Voia Tatălui oricând poate face din imposibil, posibil , pentru că la El toate sunt posibile și nimic din cele voite de El nu pot fi oprite și mai ales judecate de - o minte omenesască. Dumnezeu spunea un Sfinte Părinte ( nu-i mai rețin numele ) este și un Dumnezeu imprevizibil, ce nu se supune voii noastre, ci noi ne supunem voii Lui . Crezi tu oare, Andrei dragă, că El n-ar putea schimba lumea într o clipită ? Crezi tu oare, dragă Andrei, că El nu ne-ar putea face sfinți pe toți deodată ? Crezi tu oare, Andrei dragă, că diavolul și lucrarea lui n-ar putea fi oprite și distruse de Dumnezeu ? Întrebările ar putea continua mult și bine , precum sunt și cele legate de infinitatea universului și a celor existente și necunoscute de mintea omenească , dar ști foarte bine că doar o parte din taine ne sunt cunoscute nouă și suntem dependenți și în acest sens , Voii Lui . " Că iată adevărul ai iubit, cele nearătate și cele ascunse ale înțelepciunii Tale mi le-ai arătat mie. . . "Să avem răbdare, Andrei, pentru că multe mai avem de aflat, și multe ni se vor mai descoperi nouă , dar înainte de toate să ne îngrijim de curățirea noastră sufletească și trupească , pentru a merita ca cele ascunse să ni se înfățișeze nouă . Nici Dumnezeu, dragă Andrei nu poate să-și arunce mărgăritarele în mocirlă și la porci , precum nici noi nu am fost creați ca să luăm în batjocură cele dăruite nouă. Dragă Andrei, există o relație de reciprocitate, ce mulți o nesocotesc în nebunia , mândria și trufia lor si să nu uităm , că nu poate fi mai urât în fața Domnului , decât cel ce se ridică cu nesocotință dobitocească . Multe se iartă , dar de unele, chiar se ține cont, dragă Andrei !