View Single Post
Vechi 12.01.2010, 16:36:05
bmadalin bmadalin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.07.2009
Locație: Ilfov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de PacatPacatPacat Vezi mesajul
reciteste postul meu cu raspunsurile la intrebarile tale si ai sa vezi ca-mi pasa de cei saraci/slabi. altruismul, mila si ajutorul fata de semeni nu vine din credinta.
da' din ce vine draga, din evolutionism?
Asa au evoluat bacteriile sacrificandu-se?
Asa au evoluat maimutele, prin altruism mila si ajutor?
Nu vedeti ca va contraziceti singuri teoria evolutiei?

Macar de v-ar pasa.
Da' va pasa moralitatea doar atat cat sa nu se intoarca impotriva voastra. Adica eu te respect, iti mai ranjesc din cand in cand, nu te jignesc, nu te mananc, nu ma calca nici tu pe coada. Sunt om cu tine, fi om cu mine.

Nici cainii nu-si incalca teritoriu draga, ca sa revin la ideia mea. Dar asta nu-i face morali.
Desi sunt mai morali ca unii atei. Si nu zic asta ca sa va jignesc,dar: daca esti bland cu un caine si te uiti cu dragoste la el, se uita si el frumos la tine si da din codita.
Dar voi? Cu cat mai multa dragoste se uita Dumnezeu la voi, si da ploaie si soare si peste voi, si va ocroteste, si voi ce faceti? Voi sunteti evoluati prin scoli, comisii si comitate...

Citat:
nu va deranjam cu nimic atita vreme cit nu ne (mai) ardeti pe rug. nu ne deranjati cu nimic atita vreme cit stati cuminti in biserica si nu va amestecati prin scoli, politica, si mai ales stiinta.
Cum ziceam, partea cu teritoriul!!! Nu ne incalcati teritoriu'. Caini. Asta e morala voastra: HAM HAM HAM... MRRRRRRR. Pana la mancare....

Mare chestie ce faceti voi astia cu stiinta, ca tot noi credinciosii mai miscam si p-acolo.
Ca sa urmez paralelismul cu patrupedele, stiinta voastra e ca urinarea pe roata de la masina...

Citat:
in plus, nu sint aici ca sa-mi pierd timpul argumentind si sa polemizind, ci doar ca sa va atrag atentia ca exist(am).
Eu as mai fi adauga si un "inca" in fata existentei voastre. ca conform cu carnetu' vostru de garantie nu prea existati mult. sh daca nu ma crezi, permite-mi sa te intreb: cum te vezi peste 120 ani?
tot mandra si frumoasa, actuala, activa, atractiva?

Last edited by bmadalin; 12.01.2010 at 16:43:36.