View Single Post
Vechi 11.01.2010, 23:57:27
PacatPacatPacat
Guest

Implicit imbarbatare ateilor

buna seara, la multi ani si bine v-am gasit, m-am oprit scurt pe forumul asta ca sa-l imbarbatez pe AteulCelRau (nu esti singur, prietene) si sa-i string mina pentru curajul si elocinta (argumentezi binisor!) prin care apara ideile oamenilor liberi din intreaga lume, care gindesc cu mintea lor si care, tocmai pentru ca gindesc cu mintea lor, au de obicei lucruri mai bune de facut decit sa se organizeze in comunitati si sa discute despre personaje inexistente. tocmai am citit aici postul unui ateu care si-a inchis threadul cu o concluzie asemanatoare (am treburi mai bune de facut, sa calatoresc, sa studiez, sa aflu, sa cunosc).
o sa mai dau pe-aici daca o sa gasesc timpul si energia, deocamdata sint inca sub stare de soc dupa vizualizarea discutiilor care se poarta pe-aici despre porunci, interzicerea avortului, condamnarea (homo)sexualitatii, frica, pacat, si alte orori de care uitasem, de cind am inceput sa descopar, sa citesc, sa invat si sa ma documentez.
oricum, nu e un locsor rau aici, macar ca se vorbeste frumos (si, in mare parte, chiar corect gramatical). asadar, m-am inregistrat.
dar nu ma lasati sa intrerup, continuati!