View Single Post
Vechi 11.01.2010, 23:27:50
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioan-Victor Vezi mesajul
Deci permiteti-mi sa ma ingrozesc...Mi se pare foarte ciudat sa iti jertfesti propriul Salvator inaintea fiecarei Sfinte Liturghii...Si jertfinu-L pe El nu ne asemanam noi oare cu acei oameni fara suflet care chiar L-au rastignit? Mie personal rastignirea mi se pare cel mai necinstit lucru s-a intamplat vreodata si mi se pare foarte trist ca este reconstituit atat de des...Mi se pare foarte ciudat...
Dragă Victor , Jertfa Lui nu s-a oprit într un anumit punct , într o anumită dată calendaristică , ea este continuă , find până la urmă "balonul nostru de oxigen". Jertfa este continuă , Victore, pentru că Jertfa mai înseamnă multă iubire, dăruire , iertare, milostivire făr de margini , ea ne menține încă vii în astă lume . Jertfa Divină este cu mult deasupra înțelegerii noastre, dar ea trebuie privită și acceptată ca ceva continuu . El se jertfește continuu pentru noi , pentru păcatele și fără de legile noastre , Se jertfește , cum am arătat mai sus, prin iubire, prin iertare , și nu cred că cineva din astă lume, are atâta și atâta iertare cât are Hristos , Dumnezeul nostru.