View Single Post
Vechi 11.01.2010, 21:09:11
sedyago sedyago is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.01.2010
Implicit Din lipsa credintei si din nestiinta

Comunismul nu i-a indobitocit pe oameni. Comunismul nu avea cum sa stearga din inima oamenilor pe Dumnezeu. Numai ca nu era acces la atat de multa informatie, nu erau atat de multe sfinte locasuri sau carti... Sunt multi traitori ortodoxi care nici nu stiu foarte mult despre religia lor. Este trist, foarte, foarte trist pentru ca eu cred ca de aici incep marile drame.
Mirabela, mai jos spune: "persoanele care tin post, se roaga si se spovedesc (impartasanie daca considera parintele duhovnic) nu se prind vrajile de acea persoana !"
Da, asa este. Pe un om credincios diavolul nu-l poate ataca. Dar, ce inseamna credincios? Fiecare avem un nivel al intelegerii, al priceperii dar credem ca e mai usor sa facem ce zice vecina sau cunostinta noastra. Nu cercetam. Eu te rog sa cercetezi, sa citesti si sa vezi cat de puternica este credinta. Vei vedea ca toate cele rele sunt datorita multelor pacate care se aduna si se aduna... Dumnezeu ne da la Botez, prin Sfantul Duh, o haina pefecta de lumina pe care noi, prin pacate o rupem in mii si mii de bucati. Dorim o haina noua care sa ne apere si sa ne protejeze si cateodata nici nu stim cat de usor este sa o avem din nou. Iisus a inviat pentru noi. El S-a rastignit si a suferit pentru noi! A lasat apostolilor sai toata puterea iar acestia au hirotonisit preotii... Acesti preoti care au puterea de a dezlega de pacate. Uita-te in sufletul si in constiinta ta. Esti o persoana calma, rabdatoare, iubitoare, smerita, miloasa? Du-te la preotul duhovnic (daca nu ai nu este greu sa gasesti un parinte care sa inteleaga suferintele tale), spune-i ce e in sufletul si in viata ta si vei vedea cum leacul nu va intarzia sa apara.
Dumnezeu sa te ajute!
Reply With Quote