View Single Post
Vechi 11.01.2010, 17:18:43
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de padreati Vezi mesajul
@topcat
Uite un exemplu de intrebare la care nu ai raspuns. Ai afirmat: Domeniul stiintei s-a marit odata cu raspunsul la intrebarea "cum a aparut viata", care implicit a dus si la raspunsul "de ce a aparut viata". Acest raspuns arata si ca adevarul biblic, cum ca exista viata dupa moarte e un fals.".
Eu ti-am raspuns ca inca nu a demonstrat, pentru ca sunt prea multe teorii stiintifice, de acea ele ramn la nivel de presupunere. Si te-am rugat sa imi spui si mie cum a raspuns si sa imi demonstrezi raspunsul.
Mi-ai raspuns ca s-a creat intr-un singur fel. In principiu sunt de acord, cu spui, in chip logic, dar nu e deloc raspunsul la intrebarea mea.
Iar daca nu ai raspuns esti de acord ca stiinta nu demonstreza nimic in ceea ce priveste necesitatea unui creator?
Raspunsul e dat, indiferent daca tu esti de acord cu el sau nu. Desigur, detaliile sint discutabile, insa in aces moment exista un raspuns stiintific. Mai multe teorii stiintifice sint si pentru gravitatie, nu cred ca asta e o problema pentru tine. Problema ta este domeniul special in care se aplica intrebarea "cum a aparut viata" si raspunsul careia il infirma (in fapt il face inutil) pe Dzeu.
Sint intrebari la care omenirea nu va afla niciodata raspunsul si trebuie sa ne obisnuim cu acest gind. Daca te linisteste cu ceva, gindeste-te ca foarte probabil nici Dzeu nu stie de cine a fost creat sau daca a fost creat de cineva sau daca exista un alt Dzeu existent in cu totul alte dimensiuni decit el, si intrebarile fara raspuns pot continua la infinit.