View Single Post
Vechi 11.01.2010, 02:08:43
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit Chestionar- continuare

14. Daca un copil moare fara a fi botezat, merita sa se duca in iad? "Oricine nu este asemeni unui copil sub niciun chip nu va intra in Imparatia Cerurilor".Ce zici de asta? este considerat copilul cu vreun pacat?
15. Voi cati bani dati pe luna la biserica? NU AM SOCOTIT CAT.EU DAU CUI ARE NEVOIE SI POT AJUTA.
16. Ati fi deacord cu interzicerea homosexualitatii prin lege?17. Dar a tigarilor si alcoolului? SUNT IMPOTRIVA DISCRIMINARII DE ORICE FEL. TIGANII SUNT SEMENI AI NOSTRI, CA TOTI CEILALTI OAMENI. A JUDECA UN OM DOAR DUPA MEDIUL DIN CARE PROVINE, ESTE O JUDECATA A OAMNEILOR, NU A LUI DUMNEZEU, CARE JUDECA OMUL DUPA FAPTELE SALE. HOMOSEXUALITATEA ESTE NEFIREASCA, DAR EATE UN PRODUS AL DEREGLARILOR SOCIALE. BARBAT SI FEMEIE NE-A FACUT DUMNEZEU, PT CA IMPREUNA SA FIM UN SINGUR TRUP. ORICUL, STIU CA UN LUCRAU CARE ESTE INTERZIS, CU ATAT MAI ATRAGATOR ESTE...( EX: ADAM, EVA SI POMUL CUNOATERII). cU TOATE ASTEA, DUMNEZEU NE-A LASAT LIBERUL ARBITRU. iNCA O DOVADA CA NU E "CAPCAUN"...
18. Daca biserica ar forma un partid care sa o reprezinte, ati vota pentru acest partid? MANTUITORUL NOSTRU S-A BAGAT IN VREUN PARTID, SAU A ZIS SA DAM CEZARULUI CE-I AL CEZARULUI, SA LASAM TOTUL SI SA-L URMAM? DACA AR FI ASA CUM INTREBI, NU.DAR NU E ASA.
19. Ce parere aveti despre media de orice fel, carti, filme, jocuri video care prezinta o lume fictiva cu alti zei si filosofii decat cea crestina? IMAGINATIA CARE NU ESTE STAPANITA PRIN BUNE VALORI POATE FI NOCIVA PENTRU MINTEA UMANA, IAR DUPA CUM STII IMAGINATIA SI EMOTIILE STAPANESC MULT UNIVERSUL INTERIOR AL OMULUI SI MANIFESTARILE LUI.
20. Ati fi deacord cu instaurarea unei legi anti-blasfemie, adica unde sa nu poti critica o religie in nici un fel, cum e acuma in Irlanda? DA
21. CE PARERE AVETI DESPRE RAZBOI? NU ARE NIMIC DE-A FACE CU DUMNEZEU, ESTE IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU, DAR SE STIE, CINE RIDICA SABIA DE SABIE VA PIERI...
Raspundeti la care intrebari vreti, numai sa mentionati numarul intrebarii.[/quote]