Nu stiu cum e randuiala la biserica unde mergi tu,dar la noi,dupa fiecare slujba,indiferent ca sunt doi oameni sau doua sute,se sta la miruit...si eu raman printre ultimii,si ii spun parintelui ca am ceva de vorbit cu el.De obicei ma intreaba cat e de urgent sau grav,pentru ca dansul e foarte ocupat fiind un preot misionar.Daca e urgent,imi spune sa raman sa il astept,si daca mai suporta amanare,discutam la Vecernie.Cand sunt mai multi,asteptam unul dupa celalalt.Eu fiind mai tanara,ii las pe cei mai "grabiti",ca am mai mult timp liber la dispozitie...
Da,desigur,si eu locuiesc la doi pasi de biserica la care ma duc.Preotul slujitor e duhovnicul meu din 2008.Pana atunci nu aveam un duhovnic propriu-zis,si ma spovedeam unde apucam,asa in 15 minute.Totusi,as mai adauga faptul ca mi-e mult mai bine acum din toate punctele de vedere,astfel ca indraznesc sa vorbesc cu preotul meu duhovnic absolut despre orice problema/nelamurire as avea...si niciodata nu a refuzat sa ma ajute.Mi-a fost intotdeauna la dispozitie,chiar daca nu prea meritam...si m-a ajutat,chiar m-a ajutat enorm...
Last edited by Rodiana; 09.01.2010 at 23:14:02.
|