View Single Post
Vechi 09.01.2010, 15:31:49
moshu's Avatar
moshu moshu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2008
Locație: Tg-Mures
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru moshu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de padreati Vezi mesajul
Intrebarea asta mi se pare oarecum hilara. Am si eu una: stie cineva cum se poate obtine o copie a cardului de identitate a lui Hristos? As vrea sa verific ca s-a nascut pe 25 decembrie.
Cine spune ca s-a nascut pe 25 decembrie si ca botezul Lui a fost in 6 ianuarie? Eu imi amintesc doar ca sarbatorim aceste evenimente in aceste zile...

Citat:
În prealabil postat de Ioan-Victor Vezi mesajul
http://www.jesus-is-savior.com/False...o-idolatry.htm
Si cum e cu a doua porunca?:
"Să nu ai alți dumnezei afară de mine. Să nu-ți faci chip cioplit, nici vreo înfățișare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor și să nu le slujești."
Aceasta e blasfemie. Imi pare rau.

Citat:
În prealabil postat de Ioan-Victor Vezi mesajul
Multumesc pentru raspunsuri!
Chiar nu m-am gandit la treaba cum ca infatisarile lucrurilor din ceruri ar fi chiar soarele, luna, stele etc. Toate raspunsurile mi se par foarte bune...
Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Trebuie intelegi ca Sf. Traditie, ceea ce ni s-a revelat noua pe parcursul a celor 2000 de ani, insa nu a fost scris, a fost facut sub influenta Duhului Sfant. De vreme ce crezi in Dumnezeu, nu crezi ca ar fi cam nepotrivit ca Domnezeu sa indrume gresit crestinii, sau chiar daca nu ii indruma gresit, sa nu ii scoata din nestiinta la lumina? Adica, L-a trimis pe fiu-so sa rezolve lucrurile, si apoi nu s-a mai interesat de nimic? 2000 de ani, nu a tras pe nimeni de maneca, vezi ca o iei pe o cale gresita? Sf. Traditie ne spune despre icoane, cinstea preotilor, moaste, impartasanie, data nasterii lui Iisus...

http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me!
Reply With Quote