Eu spun ca da,conteaza si inca foarte mult!
Nu este tot una sa lucrezi intr-un mediu corupt (cazino-ul,de ex),intr-un mediu in care este provocata suferinta (ecarisajele de caini) sau sa ai o meserie in care sa promovezi binele,dreptatea,sa salvezi si sa ajuti fapturi din creatia Tatalui Ceresc,fie ele oameni,animale etc.Sunt doar niste exemple sumare...
Deasemenea mai cred un lucru:ca fiecare persoana este destinata pentru o anumita profesie,fie ca o descopera mai devreme sau mai tarziu,iar atunci cand ajungem sa avem,impinsi de diverse situatii,un job care nu are nici o legatura cu ceea ce reprezentam noi,rezultatele sunt slabe,banii putini,munca arida si facuta fara nici o placere.
Cred cu tarie ca parintii,indiferent de ce si-ar dori si ar considera ca este bine, ar trebui sa caute sa vada in sufletele copiilor lor si sa ii asculte atunci cand acestia se dovedesc sa aiba anumite aptitudini sau isi doresc foarte mult o meserie.
Realitatea este ca nu suntem toti la fel,iar daca tatal a fost medic,nu este obligatoriu ca si fiul sa aiba aceleasi aptitudini,poate fi un muzician de succes sau orice altceva.
Din pacate,multi parinti doresc sa faca din copiii care le-au fost dati de Dumnezeu,copiile lor fidele,ba sa traiasca in plus prin ei si tot ceea ce n-au avut parte in viata.
Iubirea adevarata da libertate,iar tinerii au dreptul sa isi traiasca propria lor viata,nu pe cea a parintilor.
Revenind,cred ca atunci cand o meserie este facuta din tot sufletul,spre binele propriu si al celor din jur,nu are cum sa nu fie in acord cu voia divina.
|