Subiect: Sfat
View Single Post
Vechi 08.01.2010, 18:49:02
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de arifa Vezi mesajul
nu e vorba ca logodnicul meu u vrea sa ne casatorim,suntem logoditi la biserica dar cu toate cheltuielile cu bebe nu e-am mai permis sa ne casatorim,ptr ca costa destul de mult,anul acesta are cumnatul meu nunta si noi o sa ne casatorim cu ajutorul lui Dumnezeu la anu...o sa va ascult sfaturile si o sa fac rugaciuni si o sfintie a casei.Sa se faca voia lui Dumnezeu!
Ca sa va chemati nasii si sa mergeti la Biserica sa va Cununati NU COSTA NIMIC! Costa numai cheltuielile cu masa si petrecerea... Dar SLUJBA INAINTEA LUI DUMNEZEU NU COSTA!!! Voi de Slujba Cununiei aveti nevoie nu de petrecere! Ca asta nu are importanta!
Ci mergeti mai degraba si va cununati sa nu va prinda moartea asa! Logodna la Biserica nu a insemnat dezlegare la relatie conjugala!

Daca ati fost atenti la slujba de logodna care inseamna numai FAGADUINTA UNUIA CELUILALT prin punerea VERIGHETELOR binecuvantate de Preot si puse pe maini prin intreita formulare in numele Sf.Treimi „se logodeste robul lui Dumnezeu N cu roaba lui DUmnezeu N in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin!” ducand verighetele la fruntile voastre si insemnandu-va cu ele in chipul Sfintei Cruci!