View Single Post
Vechi 07.01.2010, 12:36:48
rozerin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de padreati Vezi mesajul
Cuconita, ai putina rabdare si citeste cu mai multa atentie ce a spus fata asta. Nu a spus ca este musulmanca. A spus ca este jumate-jumate, adica tatal ei este musulman, mama ei crestina. In al doilea rand a mai spus ca este botezata. Asta inseamna ca este crestina. Din cate inteleg eu nu problema identitatii religioase o pune ea. Ci ii este teama de repercursiuni. Daca tatal ei ar afla, il banuieste ca acela este in stare sa o rapeasca de aici si sa o puna la punct acolo. Fie ca iti place sau nu, asemenea cazuri in lumea musulmana sunt foarte dese. Sa nu minti ca nu este asa.
In alta ordine de idei. Cine esti tu sa spui ca o femeie casatorita crestina, ii place sa fie crestina pentru ca nu vrea sa fie intrebata unde a fost noaptea trecuta? Cine te crezi tu sa faci intr-un mod indirect femeile crestine niste curve (in cel mai bun caz libertine)? Vrei respect pentru rligia musulmana? Pai daca vrei, atunci incerca sa il acorzi altora, altfel nu ai de cat sa iti pui si tu o bomba de gat, cum uneori aveti obiceiul! Dar sa o faci cand esti singura in pustiu!
Ce scrie sus la mesajul ei?CASATORIE DINTRE O MUSULMANCA SI UN CRESTIN!!! CUM O POT NUMI MUSULMANCA CIND EA ESTE BOTEZATA???ATITA TIMP CIT A SPUS CA ESTE BOTERZATA NU MAI POATE FII MUSULMANCA,DECE SA II FIE FRICA DE TATAL EI ATITA TIMP CIT MAMA SA DESPARTIT?HAIDETI SA FIM SERIOSI NU FACETI DIN TINTAR ARMASAR ,NU ESTE FRUMOS SA VORBIM ASA ,CUM SPUNE EA CA COPII MUSULMANI STAU CU BOMBELE IN GIT SI EU AM 2 COPII SI NU STAU CU BOMBELE IN GIT.SI DUPA CUM SPUNE EA CA O RAPESTE TATAL EI ESTE O MINCIUNA CA DOAR NU SINTEM IN MUNTII.SI INTRADEVAR AM SPECIFICAT IN ZIUA DE AZI IN ROMANIA SI TARILE EUROPENE FEMEILE VOR MAI MULTA LIBERTATE .NU STIU CE VIRTA AI DAR TE ROG INTREABA BUNICI TAI DACA LA VARSTA LOR SE PROCEDA LA FEL CUM ESTE ACUM.

Last edited by rozerin; 07.01.2010 at 12:43:23.