View Single Post
Vechi 08.03.2007, 09:00:04
dmb dmb is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.10.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat

Draga Marius, s-ar putea sa vorbesc cu pacat, dar cred ca asa zisa "masculinizare" a femeilor a fost oarecum ceruta de firea slaba a barbatilor. Hai sa privim in jur, asa cum zici tu : cate femei nu sunt NEVOITE sa duca greul casei pentru ca barbatii nu sunt in stare?! ???

Eu personal sunt pentru purtarea fustei nu numai in biserica, ci si in afara. Insa exista situatii cand se intampla sa nu poti merge pe acest "tipic". De aceea cred ca nu trebuie condamnate femeile care se imbraca ne-traditionalist, pentru ca numai Dumnezeu stie ce-i in sufletul lor si nu suntem noi pusi sa judecam.
Da Mirela ai dreptate barbatii sint tot mai putin barbati.Si barbatii o sa fie tot mai putin barbati...cu fiecare generatie! Pentru ca le lipseste familia. Le lipseste mama in primul rind....desii nu-s toti orfani. Lipsindu-le mama le lipseste credinta. Si fara Dumnezeu nimic nu-i posibil. Un cerc vicios din care din nou doar femeia ne poate scoate. Pe undeva pe forum se discuta de rolul femeii in societate, scriptura. Fara Maica Domnului nici acum nu iesam din cercul vicios in care ne-a dus Eva.... Ori femeia nu ne poate scoate din acest cerc vicios decit prin smerenie, credinta multa. Asa cum a facut-o Maica Domnului. Cind femeia ia ea conducerea (stiu ce urmeaza da imi asum raspunderea celor spuse) urmeaza efectul Eva. Iar actual femeia a luat conducerea societatii mai ales prin abandonarea calitatii de mama pentru calitatea de barbat. Nu vreau sa fiu complet gresit inteles. Femeile sin inteligente si sint jumatatatea barbatului...ca atare iau deciziile impreuna cu el.Impreuna. Nu eu doresc sa fie asa. Dumnezeu a facut prin fiziologia femeii deja lucrul acesta. L-a intirit scris prin VT si NT. Locul femeii este linga barbat dar nu in fata lui. Linga.
In momentul cind vom intelege cu totii lucru asta o sa frinam mersul spre dezastru.Nu o sa-l oprim dar il vom incetinii mult. Purtarea vestimentatiei corespunzatoare sexului o sa fie doar un efect secundar si nu altceva. Vezi tu Mirela toate lucrurile sint legate intre ele. Nu-i vorba ca femeia poarta fusta sau nu, capul acoperit sau nu. Chestia asta imi este prin ea insasi complet egala. De ce o face si semnul exterior a carei evolutii este...asta nu-mi este deloc egal. Nu faptul ca o femeie este manager ma deranjaza. Consider ca uneori este mult mai capabila decit un barbat cu aceleasi studii ci faptul ca nu-i locul ei peste barbati. Acum linsati-ma!
Reply With Quote