Citat:
În prealabil postat de redandrei90
Cum ne dam seama daca aceste vise sunt de la Dumnezeu sau de la diavol... Mie mi s-a intamplat de foarte multe ori sa visez persoane pe care nu le-am mai vazut de mult timp iar a 2-a zi chiar sa le intalnesc si sa aiba aceleasi replici de m-am ingrozit, sau sa visez cum am spus mai sus acel demon care pur si simplu s-a pulverizat in mine, iar a 2-a zi , dupa ce a trebuit sa stau prin aglomeratie la o coada la un ghiseu , la intoarcerea acasa m-a durut foarte tare capul si in ziua urmatoare aveam febra tuse si tot tacamul. Au fost si alte lucruri bizare dar pe moment nu imi mai amintesc... :)
|
visele de la Dumnezeu sunt singurele vrednice de luat in seama. prin intermediul lor Dumnezeu iti transmite un mesaj foarte important,vrednic de luat in seama, un semnal de alarma daca vrei sa ii spui asa sau te enunta cev ain mod special.in urma unui astfel de vis te trezesti cu o stare de bine.
sa-ti dau un exemplu:sotul meu era foarte bolnav, o boala grea si care se vindeca in timp, iar in timp ce era pe patul spitalului are un vis: viseaza un arhiereu, imbracat in niste vesminte superbe brodate, alb cu albastru.un batran, carunt, dar de o blandete impresionanta care se intoarce cu fata spre el(spre sotul meu), il binecuvinteaza si ii spune:cu nadejde. te vei face bine".din clipa aceea stare lui incepuse se evolueze surpinzator iar dupa o saptamana a fost externat.la externare medicul mi-a zis:Doamna, sotul dvs suferea de o boala f grea. este uimitor cum a evoluat. aici a fost mana Providentei.dar sa stai sub tratament si sa aveti grija sa nu recidiveze.iar azi sotul meu e bine, totul a trecut de parca nici nu ar fi fost..:)