Citat:
Īn prealabil postat de Danut7
Cine-s descultii aia, nici nu am auzit de ei.Or fi niste pierde-vara ca tine?Uite ce zice cel mai important om de stiinta al secolului XX,Albert Einstein, specimene prostus ignorantus :
|
Unu acesti oameni sutn foartte cunoscuti doe pentru tu nui cunosti nu insemana ca nau importanta? deci sa inteleg ca tu esti un fel de semizeu si daca tu nu cunosti pe cineva inseamna ca nau importanta? Deasemnea cred si eu ca nu ai auzit de ei ca media romaneascas si BOR nu vor sa stii de acesti oamenii, doamne fereste, dar in lumea civilizata sunt arhi cunoscuti Rchard Dawkins si Christopher Hitchens.
Plus ca Einstein spre sfarstiul vietii a admis ca e ateu deci sincer. Si tu ca si toti ceillati te apuci de insultat oamenii, si te pui singur pe un pedestal ca mare smecher esti. Ati vazut ca eu nu ma dau mare si tare si ca nu insult pentru orice argument. IN Schimb voi folositi insasi insulta ca un argument ca de altceva nu suntti capabili. De ce sa oferi un argument logic cand poti pur si simplu sa zici ca e nashpa si asta basta nu?