View Single Post
Vechi 06.01.2010, 01:50:27
AteulCelRau
Guest

Implicit

Doamne-ajuta!

Sa nu te superi, dar asa cum ai scris, eu deduc ca:

Esti cel putin impotriva credintei ortodoxe pentru ca nu ai avut, deocamdata, sansa sa o cunosti.

Esti impotriva patriotismului pentru ca nu simti nimic pentru cei care au facut ceva pentru ca tu, azi sa poti trai liber. Sunt curios daca erai tibetan sau kurd, sau palestinian daca aveai acelasi discurs?

Despre morala poti sa vorbesti dupa ce faci cunoscut un set de valori la care te raportezi. Altfel este doar vorbarie.

Cu tot dragul, trebuie sa iti atrag atentia ca referirile la Sfanta Scriptura sunt gresite si iti creioneaza conturul unuia care comenteaza din auzite. Deci, te rog sa le revezi si sa le corectezi conform cu adevarul.

Doamne-ajuta![/quote]

Chiar am avut sansa sa o cunosc mai toti din familia mea sunt faorte religiosi, problema ta e ca eu stiu si alte religii si mai important stiu ce inseamna a nu fi legat de o credinta absurda, de a fi liber complet in gandire. Tu esti mult mai ignorant ca mine pentru ca tu stii de ortodoxie punt si nu stii nimic depsre ateism, in alte cuvinte eu stiu cum gandesti si cu me sa vezi lumea prin ochii tai, tu nu ai nici o idee cum o vede un ateu.

Ai citit macar ce am zis despre patriotism? sau in mod previzibl, vezi patriostismul ca o virtute pentru ca asa ai fost educat , si cand am zis ca e rau deja erai impotriva desi ori nu ai citit ori nu ai inteles argumentul. Exact depsre asta vorbeam omule, aia nu erau patritoti aia era oameni care vroaia o romanie libera, si sa traisca ca in occident, patriotii erau soldatii care ia-u impuscat si asadar au vrut sa pastreze romania comunista, adica sa mentina status quo, in mintea lor ei isi aparau tara de o lovitura de stat.

Si ce e sfanta scriptura? vrei sa spui biblia?