View Single Post
Vechi 05.01.2010, 18:17:06
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit Sunt fricos si lash din pacate... grele... ale mele.

Te tiu minte cat de mult incercai sa ma convingi ca au unii dreptate si ca atare noi smintizii trebuie sa dam slava la pisik kalarita de sarpele viclean si necredincios si iata-te ca acum iar vrei sa te pacalesti:

la ce-ti foloseste sa te arati speriat in timp ce argumentele nu le-ai luat in serios crezand inca si acum ca defapt ai avut dreptate tragand sirena de coada pe diferite subiecte sensibile.
poi dumneata zici ca doar procedura e defectul tau?mie mi se parea doar ca erai biruit de zvonul rau si mincinos si atunci am incercat sa te linishtesti printre randurile unora mai buni dar se pare ca nu i-ai crezut... nu deznadajdui caci credinta vine acolo unde doi sau trei se grozavasc muncindu-se cu o nemultumire controversata pusa pe tapet de cate un tiran bucuros ca o sa omoare ultimul... deci ma iarta ca te-am coontraziis pana te-ai speriat iar de pisi... ca de Domnul nu prea mai este frica ... si nici nu ai avea de ce caci este bun, cautand indelung pe oitza pierduta ca nu stiu daca m-a gasit sau am rama
Reply With Quote