View Single Post
Vechi 05.01.2010, 13:00:35
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit Iertam pentru a putea dobandi iubirea !

Aproape toti suntem in inselare. Diavolul este un expert in a ne insela, tot crescand in experienta "de cand lumea".

Toti avem oameni pe care nu ii iubim, dar luand in parte pe fiecare, suntem facuti sa credem ca nu este adevarat.
Toti avem oameni pe care ii ocolim, insa nu putem recunoaste ca avem ceva cu ei, in inima sau mintea noastra.
Toti avem oameni care ne indispus, cu sau fara motiv, si langa care nu vedem in noi cauza propriei indispozitii.

Preferam sa spunem: "Nu am nimic cu Ionescu, nici cu Popescu, insa nu imi place sa ii vad sau sa stau pe langa ei."
In loc sa spunem: "Am un duh de neiubire si manie fata de acestia si, oricat as incerca, tot nu-mi trece. Nu stiu ce sa mai fac."

Precum zicea Vadim intr'o emisiune, despre unguri: "Nu am nimic cu ei, dar nu pot sa'i inghit."

De nu vom ierta tuturor toate, nu se va afla iubire intru noi la Judecata.
Iar in lipsa acestei iubiri, nimeni dintre noi nu va mosteni Imparatia lui Dumnezeu, unde totul este iubire.

.
Citeam aseara capitolul 6 din Epistola catre Galateni: "Fraților, chiar de va cădea un om în vreo greșeală, voi cei duhovnicești îndreptați-l, pe unul ca acesta cu duhul blândeții, luând seama la tine însuți, ca să nu cazi și tu în ispită. Purtați-vă sarcinile unii altora și așa veți împlini legea lui Hristos."

Last edited by windorin; 05.01.2010 at 13:18:44.
Reply With Quote