Fie-i tarana usoara!
Il cunosc pe Aurelian (numele lui de botez), Toni sau Rica cum il stim noi , inca de cand avea doi anisori...
A fost nepotul prietenei mele si vecine din Ghiroda- Ioana Toroc, sora mamei lui Rica pe care el nu a avut sansa s-o cunoasca decat din povestirile bunicii si a matuselor din Ghiroda.Mama l-a parasind plecand la cer, cand el avea un an si-o luna. A copilarit in toate vacantele aici la Ghiroda si a fost un prieten de nadejde cu fiul si cu fiica mea.
De cate ori venea din Bucuresti , ne inveselea cu glumele lui, il imita foarte bine pe Ceausescu si nu numai. I-am urmarit activitatea artistica cu mare bucurie. Eram mandri ca Rica al nostru este la TV.
Stiam de faptul ca in Ajunul Craciunului a fost depistat cu " gripa porcina ", ne-am rugat pentru el, l-am pus la slujbe la manastiri si la bisericile unde mergem. Stiam ca e sub aparate dar speram la o minune.
Azi dimineata am primit telefon ca ne-a parasit! Am aprins o lumanare si ne rugam ca ingerii sa-l insoteasca si sa-l ajute sa treaca cu bine de Vamile Vazduhului. Dumnezeu sa-l ierte! Il vom pastra in sufletele noastre vesnic!
Sincere condoleante familiei indurerate!
Last edited by icamilin; 05.01.2010 at 13:00:02.
|