View Single Post
Vechi 04.01.2010, 15:54:37
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cineva888 Vezi mesajul
bunn,mai e un lucru:Dc nu acepta dumnezeu yoga si aici nu ma refer la spiritism prin care multi au patito :aici ma refer la energie vitata :deschiderea chakrelor,telepatie,telekineze,clarviziune in nici un caz sa i faci rau cuiva.Adevarul e ca vreau foarte mult aceste puteri cu cate se pot ajuta chiar si oameni,stiu ca erau sfinti clar vazatori sau :Parintele Arsenie Boca el era clarvazator si acum veti spune ca i-a dat dumnezeu puterea asta dar so luam alcumva :fiecare om are 7 chakre ele daca sunt deschise pot oferie diferite puteri de exemplu aici este vorba de a-6-a chakra adica al-3-lea ochi asta si chakra daca e deschisa da puteri de clarviziune citirea gandurilor si telepatie,asa ca nu poate sti nimeni ce a facut el si cum a ajuns sa aiba puterile astea si apoy ca sa nu creada oameni ca e eretic a zis ca sunt de la Dumnezeu sau nu poate nega nimeni ca noi oameni nu aveam o aura pentru ca sa demonstrat fiecare om are o aura data de divinitatea care nea creat pentu a ne proteja si nu inteleg dc dumnezeu nu acepta asta pentru ca e spre binele meu si nu imi pot face rau si nu i poat face nimanui rau daca eu imi amplific aura sau pur si simplu este vorba de meditatie asta e si la crestini ca sa iti ti mintea curata si etc si scrie chiar in filocalie sau rugaciunea lui Iisus.O simpla meditate nu are ce rau sa faca si te ajuta sa te concentrezi mai bine la rugaciune.

asa ca nu vad care e problema?
Copile,te inteleg si eu vroiam acelasi lucru .Dar nu putem fugi cu 300 km pe ora fiind in mlastina pina la gat.Cerceteaza-te bine si vei vedea ca de fapt vrei sa fii CINEVA.Daca vrei sa faci bine priveste in jur,la saraci ,bolnavi,batrani neajutorati,handicapati...ajuta-i si lasa-l pe Mantuitorul sa decida.
Reply With Quote