Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Hai că ești interesant... Adică eu să mă apuc să susțin veridicitatea Părinților voștri... Nu crezi că ești absurd?
|
Sa iti sustii veridicitatea propriilor afirmatii si citatate aduse in discutie.Daca esti incompetent din punctul acesta de vedere nu mai veni cu citate.Daca nu ai acoperire la citatele astea minunate fara surse,si nici nu le stii contextul nu mai veni cu ele pe aici.Hai ca nici pe tine nu cred ca te-ai pacalit cu citatele alea.Eu sunt curios pe tine, pe voi chiar va intereseaza adevarul?Daca da atunci de ce cand din punct de vedere logic totul va este demonstrat gasiti subtrefugii in negare, minciuni si falsitati?
Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Vezi ce simplu e să faci varză niște opere omenești. E mai corect să acorzi toată încrederea Scripturii, și nu cărților scrise de oameni...
|
Eu nu ti-am facut varza nimic.Ti-am dat si contexte si surse si tot si am acoperire si cunostiinta fata de toate citatele aduse in discutie de catre mine.Tu si secta ta imputita fraudati scrieri.Hai ca de data asta m-ai enervat.Ma enerveaza falsitatea si minciuna.