View Single Post
Vechi 03.01.2010, 21:12:14
lareine's Avatar
lareine lareine is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.12.2009
Locație: Altundeva
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru lareine
Implicit

Mmmhm nunta noastra a fost un eveniment cat se poate de intim (parintii, fratii, prietenele fratilor si doi colegi de-ai mei, si bineinteles Parintele si Preoteasa, care ne-au fost nasi). Stiam de mult timp ca dorim o nunta micuta, care sa fie a noastra, fara bairam. Poate unii ar spune ca a fost un gest egoist, dar noi am perceput nunta ca fiind Taina a cununiei si atat, considerand ca asta e cel mai mare lucru in sine si am fost pe punctul de a merge sa ne cununam singuri, neinsotiti :) Evident nu am respectat nici o traditie populara in afara ritualului strict ortodox.

Singura dorinta "fixa" a mea a fost sa ne casatorim intr-o dupa-amiaza de joi si asa s-a si intamplat, in biserica dintr-un sat din judetul nostru de bastina, intr-un peisaj superb, deasupra unui lac. Rochia mea era cafenie, pe cap aveam un val si fiind o zi mai friguroasa decat ma asteptam, mi-am pus un poncho negru cu ciucuri pe umeri :) Dupa cununie ne-am dus la restaurantul unui motel, cu priveliste spre lac si invitatii si-au ales ce au dorit din menu. Nu a fost muzica, insa ne-am asezat la mese in asa maniera incat fratii si prietenele lor au stat cativa pasi la o parte, simtindu-se bine in felul lor cu alcool si tigari, si sunt sigura ca le-a placut sa se simta cumva "rebeli" fata de ceilalti dar asta nu m-a deranjat pentru ca pe fiecare ne trezeste Dumnezeu mai devreme sau mai tarziu.

Micuta cum a fost nunta noastra, a fost unica din multe puncte de vedere, tocmai prin intimitate si prin faptul ca nimeni nu a fost stresat pentru bani si toalete, bucurandu-se de toata libertatea (iar eu, purtand rochia si capa aceea, consider ca am profitat de libertate din plin:P) In plus, noi doi cam aveam motive sa ne 'smerim' pentru ca atunci cand am realizat cat de importanta este taina cununiei, traiseram deja mai multi ani impreuna, Dumnezeu sa ne ierte.

PS: inainte de a ne cununa, ne-am spovedit, am fost abstinenti si am postit o perioada iar eu si mama citeam Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, cred ca de vreo 10 ori in total eu, mama insa de mai multe ori.

Last edited by lareine; 03.01.2010 at 21:24:39.
Reply With Quote