am citit jurnalul convertiri de Danon Vasile oricum eu nu vreu povesti vreu fapte vreu sa fiu pe depin convins ca sa cred in ceva,in plus nu poti spune asa pur si simplu ca ortodoxia este adevarta ,asa pot spune si eu ca religia catolica este adevarata voi nu faceti alceva decat sa va certati intre voi cu toate relgile astea :ortodoxi zic:la noi este adevarul ,acolici la fel protestanti la fel nu pot sa inteleg cum puteti fi asa de siguri pe ceva :Cunosc doi preoti unu ortodox si unul catolic care s-au ceratat pana unul dintre ei a sarit la bataie si unul dintre ei a ajuns la spital bine ineles ca tot unul dintre ei era baut :) cand vezi faze deastea cum sa m-ai crezi in dumnezeu sau sa mai punem si pe preoti care beau,fumeaza si multe alte tampeni.Si acum sa nu imi veniti cu cine stie ce citate ca sa nu judeci ,cum adica sa nu judeci pe nime?eu nu pot fi asa din cauuza asta urasc crestinismul este de ne inteles mi se pare cea mai tampita religie din lume
scuzati ca folosesc cuvinte urate dar asa e sau poate ca nu vad eu bine MIE IMI TREBUIE ARGUMENTE CLARE CA SA CRED DEPIN INTR-O RELIGIE
si am fost si la biserica faza e ca cand eram mai mice mergeam in toata duminica dar cu ce rost ?in plus cand am vazut ce face preotu numa biserica imi trebuia mie
Last edited by cineva888; 03.01.2010 at 15:58:45.
|