Citat:
Īn prealabil postat de cineva888
Deci nu mai stiu ce sa cred sau ce sa fac sau in cine ca mai cred pentru ca sunt multe religi si e imposibil sa spui ca numaai una e adevarata eu nu pot sa cred intr-o carte numita biblie nu pot sa cred fara dovezi clare.M-am rugat la dumnezeu sa imi arate adevarul dar nimic.Daca el nu voieste moartea pacatosului dc nu ma ajuta?Asta ma face sa cred ca nu ezista.Eu practic yogga si sunt fascinat de ocult dar crestinismul nu ma fascineaza de loc este cea mai plitisitoare religie si nu ma inplineste.Nustiu care e adevaru si nustiu ce sa fac.
Va rog ajutati-ma cu sfaturi!
|
"Sfaturile noastre", oricare-ar fi ele, nu-ti vor linisti sufletul. De ce nu esti linistit daca in practica yoga, ai gasit "fascinatia"? Cum ai vrea tu sa primesti raspuns de la Dumnezeu? Prin e-mail? Te intreb ca pe un adevarat practicant al acestei discipline, cand practici yoga, cam cum trebuie sa te concentrezi? De ce nu intelegi ca NU POTI SLUJI LA DOI STAPANI? Pune suflet in practicarea rugaciunii si lasa puterea mentalului tau sa mai ia o pauza pana nu se rupe de tot de cele pamantene. E pacat de atata sacrificiu in zadar, crede-ma. Am cativa amici pe care-i invidiez. N-au mai pus carne in gura de multi ani, au un echilibru moral fantastic, sunt deosebit de inteligenti, dar pentru ei ca si pentru tine Dumnezeu e cu... "d" mic!!! Ii simt nelinistiti si nu sunt niciodata pregatiti "sa plece", pentru ca adevarata pace nu e acolo!
E greu. E mult mai greu decat pentru cineva care se simte vinovat pentru un pacat savarsit. Voi sunteti niste initiati in "altceva" si nu-i usor sa-ti scoti din cap ceea ce ai deprins cu mult sacrificiu si sarguinta! Mai gandeste-te. Cand vei fi pregatit, Dumnezeu iti va da si semne. Trebuie doar sa-i dovedesti ca meriti!