View Single Post
Vechi 03.01.2010, 01:42:06
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citez: " Preluat din articolul “Proiectul” misterios al manastirii de la Aiud al fratelui Apologeticum."

Sacciv frate cu Giocas..na ca s-a dus si putinul respect care il aveam pentru sacciv.

Macar sper sa nu imprumute si naravurile "apologetului" apropo de comentariile care nu sunt in consens cu ideile blogarului..

http://www.youtube.com/watch?v=4FB0O...layer_embedded

Asa..si ce vedem?
Par. Iustin facandu-l cu ou si otzet pe dl. Puric, fara a ne lamuri care e sursa supararii acestuia.

Aici
http://www.youtube.com/watch?v=nI-Iv...eature=related

dl. Puric mentioneaza un anume Roncea (ghici ciuperca cine-i) ca sursa a discordieri in scena (trunchiata?) filmata chiar de echipa par. Iustin la fatza locului.

Oare nu posteaza dumnealor si discutia care a precedat acea plecare grabita, sau nu serveste scopului?

Pai au taiat ei interviuri cu mari duhovnici, ca sa se intre in rama..de ce ar fi dl. Puric o exceptie?

Iar raspunsul par. Iustin la nemultumirea exprimata de dl. Puric este jalnic, ca mai tarziu sa-l faca pe dl. Puric in fel si chip si sursa a problemelor.

Pai daca l-o facut si la Aiud ca in interviul asta, ca asa i-o soptit la ureche VR, atunci ce sa ne mai miram ca a plecat suparat?

O posibila derulare a intalnarii ar fi sunat cam asa:

P.I.: "Bai Purice, io ti-am dat binecuvantare sa ridici manastire la Aiud si tu vrei sa faci moschee, ce, nu esti in toate mintile?".

D.P: "Nu e adevarat parinte, am proiectul in geanta, vi-l arat".

P.I.: "Cum nu e asa mai Purice, incerci sa ma duci de nas, am vazut io cu ochii mei pe Internet, care e mai tare decat geanta ta".

D.P: "Nu e adevarat parinte, alea sunt inventiile lui Victor Roncea".

P.I.: "Mai Purice, cum sa fie inventiile lui VR, ca el e baiat bun, e de-al nostru, mereu vine pe la mine, imi saruta mana, mai da un comunicat la semnat, si din "duhovnicul neamului" nu ma scoate, plus ca e legionar adica om serios, stie el mai bine decat tine ce ai de gand".

D.P: "???"

Last edited by AlinB; 03.01.2010 at 01:56:26.
Reply With Quote