View Single Post
Vechi 03.01.2010, 01:24:23
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Doar de vreo 2 ori,si doar m-am apropiat de aceasta perfectiune.
A fost referitor la alt citat :
"Cand daruiesti sa nu daruiesti ca sa fii vazut de lume,ci milostenia ta sa fie in ascuns .Si sa nu stie stanga ce face drepata "
Am vazut o baba care cersea.In mod normal nu le dau ,ca ma gandesc ca banii ajung la sefii burtosi ai mafiei locale.Dar atunci m-am uitat in jur,am vazut ca nu era nimeni in tot pasajul de la metrou,eram doar eu si ea,si i-am dat o multime de bani,incercand apoi sa nu intorc capu sau sa ma gandesc la asta caci "sa nu stie stanga ce face drepata " nu-i asa !
Vreau sa zic ca orice as fi luat de acei bani ,sau ce acte de caritate as fi facut ,nu mi-a adus atat de multa fericire in suflet ,ca acel gest .
Aceasta arata ca astfel de gesturi ne sunt mereu la indemana ,depinde doar cat de departe mergem cu daruirea in ele
Si eu mi-am pierdut plata din cer pt acel gest ,ca vi l-am povestit voua ,in loc sa uit de el :)
Chiar daca nu reusesc sa fiu asa perfect cum ne-a aratat Mantuitorul,totusi am bucuria intreaga ca macar El ne-a aratat aceasta desavarsire ,si uneori ne putem ridica la jumate din urma prafului din talpile Sale
Reply With Quote