Citat:
În prealabil postat de ARHANGHELUL
acei oameni erau mai evoluati spiritual decat restul omenirii la acel moment.
|
De unde stii treaba asta?
Nu uita ca Iisus a spus ca el a venit sa vindece pe cei bolnavi deci prin analogie eu cred ca s-a nascut in mijlocul oamenilor plasati exact la polul opus in spectrul vindecarii care existau pe planeta atunci.
Deci evreii or fi ei popor ales, dar pentru alte motive decit evoluati spiritual, si pentru asta ar trebui se se bucure, ca Dumnezeu nu i-a lasat, a ales Israelul ca "spital" si pe cei de acolo ca "pacienti foarte suferinzi". Deci ce poate fi mai mingietor decit atit.
Daca ar fi fost evoluati adica VINDECATI l-ar fi recunoscut din prima pe Mituitorul Nostru asa cum a facut-o Ioan Botezatorul insa dupa cum am vazut nu numai ca nu l-au recunoscut dar s-au comportat si cu cruditate cu El, si asta nu oricine ci au ordonat-o mai marii spirituali ai locului. Deci asta ne spune multe.
De abia mai tirziu, alti oameni de pe alte meleaguri cind au auzit numele Lui l-au recunoscut imediat ca fiind Pastorul Bun, chiar fara sa-l vada la fata. Si acest lucru spune mult despre nivelul spiritual al acelor oameni, nu?