Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Mă așteptam să pui în discuție cele două argumente (că Hristos vorbește de sabatul zilei a șaptea și nu de odihnă în general), și în loc de aceasta... aceleași platitudini.
La fel și aici... în loc de a-mi contracara argumentele, îmi vi iarăși cu cele 3 acuzații fariseice de călcare a sabatului. Ți s-au epuizat argumentele de recurgi la spusele fariseilor? Încă puțin și vi cu argumentele diavolului...
|
Serios?Vezi ca in Ioan 5 nu sunt vorbele fariseilor.Si in Matei 12 Hristos nu ii corecteaza pe farisei zicand ca ucenicii Sai nu calca sambata, ba mai mult da exemplu si pe David care a mancat painile punerii inainte, si le spune ca si preoti sunt fara de vina cand dezleaga sambata in templu si ca mai mare decat toata slujirea Templului si decat insusi Templu se afla acolo, Hristos.Poate pentru tine vorbele lui Iisus si ale Sf Apostol Ioan sunt ca ale diavolului.
Citat:
Cine oare ne acuza că noi idolatrizăm o zi?...
|
Am vorbit pe limbajul tau de netaiat imprejur, fara Invierea lui Hristos toti am fi pierduti, iar ziua Invierii este duminica.Daca duminica aia nu ar fi existat tot morti in pacatele noastre am fi.
Citat:
Credința aceasta o poți avea și fără a păzi duminica, și fără a te închina icoanelor, și fără a-ți face cruce, și fără a te confesa preotului și fără a pupa moaștele ori alte forme aberante de închinare.
|
Tu(voi) credeti in alt Hristos, in alta inviere, in ziua sambetei a sasea a lui White.