View Single Post
Vechi 31.12.2009, 17:42:53
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Eu consider ca am caracter puternic. Pot sa iau droguri?
Pai, ce facem, Lungu, reclama mascata la droguri, fie ele si usoare?!? Toata lumea se simte tare pana ia primul drog; problema e ca apoi unii nu se mai pot lasa, si asta nu tine de taria lor de caracter.
Nu cred ca e cazul sa recomandam masura in consumul de droguri; intr-o zi aceasta masura se pierde cu totul.
Si apoi, dragi prieteni, acum cu criza financiara, mai sunt bani pentru droguri?!?
Daca aveti un caracter puternic inseamna ca ati trecut proba.Felicitari!Acum incerc sa ma fac inteles.Judecati-ma dupa tot ce scriu, nu rupeti continutul.Am specificat faptul ca marijuana,care este un drog mai usor decat tutunul(din cate se spune) este poarta spre drogul tare extrem de periculos.Eu am fost fumator de la varsta de 13-14 ani.La 27 de ani,dupa a trei incercare,am lasat tutunul.Azi dupa 18 ani mi-e frica sa incerc marijuana,dupa 18 ani uneori simt nevoia unei tigari.Doar prin vointa si rugaciune totul e posibil.Un an nou fericit,sa ne intinlim pe forum in pro si contra si mai ales ca ca prieteni!
Reply With Quote