View Single Post
Vechi 31.12.2009, 12:06:16
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Langu Vezi mesajul
...Ceea ce va pot spune este ca marijuana este mai putin toxica decat tuica noastra,de exemplu,este un relaxant extraordinar si imbunatateste mult circulatia cerebrala pt cei care au probleme.
Gresit, marijuana diminuiaza circulatia cerebrala. Da-i un search pe google cu "marijuana constricts vessels". Dat fiind ca limiteaza circulatia cate anumiti centri din creier, apare starea aia de relaxare. De fapt o buna parte din neuroni sunt pusi "pe tusa" si o buna parte din creier nu mai este utilizata. Nefiind utilizata mai mult timp aceasta se atrofiaza si individul practic devine mai .... idiot. Apar mai multe probleme in timp din cauza atrofierii tesuturilor din creier. Cu timpul sunt afectate inclusiv functii vitale.
Uite aici informatii mai complete: http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/4244489.stm

Citat:
Pentru cei care nu stiu,marijuana si hasisul produce o stare de calm si bucurie, unica o stare in care consumatorul nu este capabil sa se supere si aici este pacalealea caci poate ajunge fumand regulat la o stare de beatitudine in care nu-si mai doreste nimic de la viata.
Omule, ti-ai iesit din minti! Beatitudine din droguri?? Stii macar ce inseamna beatitudine? A nu-ti dori nimic de la viata este profund satanic. Interesant de observat este faptul ca si in depresii puternice omul nu-si doreste nimic de la viata. Cel putin trebuie sa doresti sa ajuti pe ceilalti si sa-i iubesti. Trebuie sa fii activ cum invata de altfel si Scriptura.

Citat:
In schimb cocaina senzatie de luciditate(amandoua in anumite cantitati) motiv pt care este preferata de studenti in preajma examenelor.
Acei studenti care prefera cocaina in preajma examenelor nu mai termina niciodata facultatea. Am avut colegi din astia. Ambii au abandonat facultatea. Nu mai erau buni de nimic, umblau cu ochi goi pe strada si toata energia si gandurile lor se duceau catre procurarea unei noi doze. Doamne fereste!
Citat:
Sfatul meu-cine nu are un caracter puternic sa nu probeze.
Ce faci? I-i provoci? De partea cui esti de fapt?

Last edited by sergiu; 31.12.2009 at 13:54:34.
Reply With Quote