Orice facem ,nu numai televizor sau net,daca facem spre folosul sufletului nostru e bine,daca ne dauneaza ,atunci e de rau.stiti cum e:daca ochiul pacatuieste,mai bine il scoti.totusi suntem oameni,mai gresim.si pacatul a fost facut pt om:ca sa dam dovada de regret,iertare,indreptare.la televizor nici nu ai ce vedea,chiar de-ai vrea sa o faci.imi place f mult trinitasul si ma uit mult.ma uit si la stiri,dar am observat ca-n fiecare zi ne zice:unul a murit,altul a omorat pe altul,unul s-a sinucis,altuia i-a luat foc casa....sunt o fire preventiva si ma rog mult zilnic sa nu mi se imtample incercari f grele,sa am o cruce mai acceptabila.sunt convinsa ca multora li se intampla pt ca nu au obiceiul rugaciunii zilnice,post,milostenii.mai bine citesc un acatist in plus decat sa vad lucruri complet nefolositoare.sa nu uitam ca vom fi judecati pt timpul in care puteam fi de ajutor altora sau sufletului nostru si nu am facut-o.mai bine merg la vecina bolnava sa o ajut cu ceva,mai bine citesc un acatist si ma simt mult mai bine sufleteste,credeti-ma,o zic din experienta
|