View Single Post
Vechi 30.12.2009, 21:21:53
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AteulCelPlictisit Vezi mesajul
Dar tu stii cat de dureros este sa fie pusa acea bucatica in tine impotriva vointei tale?

Sa clarific: Intr-adevar termenul pro avort poate fi interpretat gresit. Defapt eu sunt pro-choice, adica sustin dreptul femeilor de a alege daca doresc sau nu sa aiba un copil si consider ca este obligatia societatii de a garanta un mod cat mai sigur de a indeplini alegerea acestor femei, fie ca aceasta este de a pastra copilul si al il creste (ceea ce ar insemna oferirea de suport legal si social) sau de al aborta (ceea ce ar insemna clinici specializate si sigure).

Eu consider ca nu are nimeni dreptul sa isi impuna punctul de vedere in aceasta decizie tocmai pentru ca este una extrem de personala si dureroasa. Insa aceste femei trebuie sustinute in decizia lor si ajutate indiferent de ce aleg.

Te rog spune-mi ca nu am dreptate si ca acele femei ce decid ca trebuie sa faca avort, din orice motiv, trebuie condamnate la o viata mizerabila sau chiar la moarte (depinde de caz) prin eliminarea optiunii avortului. Spune asta si in acelasi timp sustine ca il iubesti pe Iisus si tot ce inseamna El.
nu spun asta, daca asa vrea femeia respectiva sa faca, o face oricum, si cunosc cazuri de femei care erau la un pas de moarte, fiinca au avortat ilegal, in nu stiu ce casa, in nu stiu ce conditii. Ideal ar fi sa nu se ajunga la posibiliattea de a se face avort, pt ca oricum ai lua-o este criminal, atat pt suflet cat si pt corp.