Citat:
Īn prealabil postat de heaven
Ca sa fac o paranteza,mie mi se pare ridicol si aberant ca niste oameni care chipurile au niste "vederi largi si moderne",precum cei doi atei nou aparuti pe forum sa fie pro avort intr-o era in care utilizarea anticonceptionalelor este la indemana oricui,iar informatia este ceva accesibil pentru aproape toate varstele si paturile sociale.
Probabil teribilismul varstei isi spune si el cuvantul,insa un pic de cumpatare si intelepciune nu ar strica si poate ar trebui sa mai reflectati la faptul ca in cei cativa anisori de existenta pe Terra nu ati reusit sa atingeti adevarul absolut pentru a va adresa cu atata suficienta unor persoane care impartasesc opinii diferite.Adevarul poate fi vazut si prin alte fatete ale prismei pentru cine are deschiderea sa o faca.
Cam atat am avut de spus...sarbatori fericite tuturor!
|
Nu traim intr-o lume perfecta, accidente se intampla, conceptionalele sunt linia intai pentru evitarea resposabilitatiii unui copil, avortul e linia e doua, si nimeni nu vrea sa ajunga acolo, deci vrei sa spui ca ar trebui sa interzicem avortul si asfel sa condamnam zeci de mii de tineri pentru o greseala facute intr-un "moment de neatentie"?
Sau mai rau sa condmam o familie intrega pentru tot restul vietii ei ca nasc un copil malformat, retardat etc? Nu mai ei stiu cat sufere oamenii cu acesti copii vai de capul lor, sar copii de femei violat, etc. Ce rost are Sa schimbam ceva ce merge foarte bine acuma.
http://en.wikipedia.org/wiki/Abortion_law , Dupa cum vezi mai toate tarile care au interzis avortul sunt inapoiate.