Citat:
În prealabil postat de OmuBun
Intr-un fel ai dreptate, dar pe de alta parte poate te-ai si pripit nitel. Ce ne-am face fara rabdare, oare? Incearca sa privesti pe fiecare-n parte ca pe niste persoane cu caracter puternic, ce nu pot fi modelate dupa bunul nostru plac. In general trebuie sa incercam pe cat ne sta in putere sa nu mahnim pe nimeni prin vorbele noastre si sa respectam asa cum ne-ar placea noua sa fim respectati, indiferent de opinie sau atasamernt religios.
Cat despre "moderatori", imi amintesc ca si eu scriam parca pe undeva ceva asemanator, dar pe de alta parte, cei care indeplinesc acele conditii, nu pot intra regulat, iar daca intra, au timp limitat si n-au chef de dispute si de sters mesaje, sub presiunea nervilor sau a influentei grupului de prieteni. In plus, cred ca adminul are dreptate sa ne lase pe noi singuri sa aducem pacea pe forum, mai ales prin faptul ca nu e unul oarecare, cu unul cu useri care in majoritatea lor se pretind a fi credinciosi!
Doamne-ajuta!
|
De pacea și curățenia acestui forum se ocupă adminul, Adrian , un om deosebit , cu pregătire în domeniu . Îi putem citi din articolele lui echilibrate și de bun simț , chiar aici pe site și sunt semnate Adrian Cocoșilă. Nu e nevoie de nu știu ce comisii și alte cele, pentru că are cine să vegheze la administrarea acestui site. Fiecare să -și vadă de treaba și menirea lui , noi ca membrii și adminul de problemele de administrare , nefind nevoie de alte și alte structuri birocratice și inutile .