View Single Post
Vechi 30.12.2009, 00:47:19
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit parere personala

Sunt plecat din tara de mai bine de 10ani si bolnav fiind,in concediu medical,mi-am zis sa profit de timp si sa dau o fuga prin forum.Asa ca in putin timp am alergat ca si prin toate paginile scriind dupa nepriceperea mea dar incercand in primul rind sa caut lamuriri unor intrebari "delicate" si totodata sa dau un sfat acolo unde am crezut de cuviinta ca pot aporta ceva.Sunt mai bine de 15 ani de cand nu mi-am permis un concediu si tot cam atat de cand n-am mai citit de-adevaratelea.drept pt. care imi cer scuze pt.greseli de exprimare si ortografie.In sfarsit,sa trec la subiect,ceea ce vroiam sa spun este ca intr-adevar limbajul folosit in forum este in general tahant,nu exista un dialog real,totul se reduce la "daca nu esti de acord cu mine esti necrestin",la citate directe fara comentarii,la un soi de eliminare a tot ce iese dintr-un anumit tipar.Propun sa se faca un fel de juriu dintre persoanele cele mai moderate si mai pregatite care sa aiba dreptul de a opri orice dialog in momentul cand un utilizator depaseste bunul simt.Prin vointa cred ca vom fi capabili sa ne comportam civilizat si sa abordam orice discutie.
Reply With Quote