View Single Post
Vechi 29.12.2009, 22:55:30
dianadi's Avatar
dianadi dianadi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2009
Locație: Londra
Religia: Ortodox
Implicit

e drept ca a manca produse din soia reduce cumva din calitatea postului dar nu cred ca e valabil pt toata lumea la fel. eu si sotul meu am mancat f mult pateu din soia postul asta si totusi consider ca el a tinut post adevarat dar eu nu. diferenta asta vine din sacrificul facut de fiecare si cand spun asta ma refer la faptul ca lucrand pe santier, sotul meu facea sancrificiul si isi lua chiar si numai un pate de soia pt la munca. numai el stie cat de greu ii era sa manance pate iar cei din jur friptura- si totusi partea cea mai grea a fost sa suporte <bunavointa> colegilor care nu pot intelege importanta postului.
si ca o paranteza: prin modul de comportament al sau sotul a descoperit oameni din diferite tari care au aceeasi religie ca noi si care, vazandu-l au fost incurajati sa posteasca macar miercurea si vinerea{bucatareasa de la cantina la vazut ca mananca separat si cand a vazut ca isi face si semnul crucii a venit la el si a spus ca si ea are aceeasi religie- femeia e din cipru, iar un alt barbat observand acelasi lucru a inceput sa posteasca vinerea-e din etiopia}. de aceea consider ca 2oameni pot manca acelasi lucru si totusi sa nu posteasca la fel