View Single Post
Vechi 25.12.2009, 14:15:48
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
permite-mi sa-ti spun ca asta depinde de evolutia fiecarui om. Inca mai sunt femei destul de chinuite de catre barbatii langa care stau si poti vedea asta destul de frecvent la sate, dar nu numai. Unde nu exista respect si se impune forta, femeia e inca o victima si greseala este ca ea insasi se complace de multe ori sa ramana in aceasta stare... Nu e treaba mea sa judec, dar din pacate in astfel de cazuri mai au de suferit si copii fara nicio vina care sunt martori ai acestor nedreptati. ca sa nu mai spun ca de multe ori sunt chiar victime ale conflictelor familiare. Cum zicea Domnul, pomul bun se cunoaste dupa roadele sale... Din pacate si in Romania mai sunt inca roade care trebuie aruncate, caci nu sunt bune de nimic.
Sunt cazuri si cazuri,sunt de asemenea foarte multi barbati perfect dominati de catre "sotii"si pun in ghilimele pentru ca ,din punctul meu de vedere,o sotie nu trebuie sa stea nici in fata,nici in spate ci alaturi caci din coasta lui a fost luata deci este acelasi material.Din pacate la noi in tara s-au pierdut valorile,respectul si mai ales toleranta in bunul sens al cuvintului.
Reply With Quote