Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Luisa, sa nu uitam ca pe vremea aceea, in problemele de natura medicala, IGNORANTA era la ea acasa.
Unde ai mai auzit tu scurgeri de singe de zeci de ani?
Scurgerile de singe mai mu8lt sau mai putin abundente de regula sunt la ciclu sau dupa/in timpul avorturilor, in rest pot fi scurgeri de alta natura dar nu singe. Daca ar fi fost singe SIGUR nu rezista mai mult de citeva luni si murea, asa cum se murea pe capete in vremea aceea si FOARTE putini mai prindeau virste mai inaintate.
Deci cel care a scris acest pasaj, da din inspiratia Duhului Sfint insa! PRIN PRISMA FILTRELOR PERSONALE, ca doar era OM a descris el ceva acolo insa dpdv medical se vede ca era pe dinafara.
Eu tin sa cred asa cum am citit si m-am convins ca femeia la ciclu poate capata in acele zile mult mai multa energie divina decit in zilele cind re-inoirea este terminata sau pe cale sa inceapa
Prin acest aspect femeia este NET superioara barbatului care are foarte multe obstacole si dificultati de inlaturat.
Femeia prin starile profunde pe care le are la ciclu are in fata ei ca pe tava o portie in plus de POSIBILITATE de sfintire!..insa de regula nu stie.
|
Poti sa-mi expici si mie daca stii in ce fel crezi ca Dumnezeu este si barbat si femeie daca in Dumnezeu sunt Tatal, Fiul si Duhul Sfant? Tatal e de genul masculin, Fiul e de genul masculin, sa fie Duhul Sfant de genul feminin? Nu stiu daca are rost sa-mi bat capul cu asta, e totusi o nedumerire...