Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Luisa, sa nu uitam ca pe vremea aceea, in problemele de natura medicala, IGNORANTA era la ea acasa.
Unde ai mai auzit tu scurgeri de singe de zeci de ani?
Scurgerile de singe mai mu8lt sau mai putin abundente de regula sunt la ciclu sau dupa/in timpul avorturilor, in rest pot fi scurgeri de alta natura dar nu singe. Daca ar fi fost singe SIGUR nu rezista mai mult de citeva luni si murea, asa cum se murea pe capete in vremea aceea si FOARTE putini mai prindeau virste mai inaintate.
Deci cel care a scris acest pasaj, da din inspiratia Duhului Sfint insa! PRIN PRISMA FILTRELOR PERSONALE, ca doar era OM a descris el ceva acolo insa dpdv medical se vede ca era pe dinafara.
Eu tin sa cred asa cum am citit si m-am convins ca femeia la ciclu poate capata in acele zile mult mai multa energie divina decit in zilele cind re-inoirea este terminata sau pe cale sa inceapa
Prin acest aspect femeia este NET superioara barbatului care are foarte multe obstacole si dificultati de inlaturat.
Femeia prin starile profunde pe care le are la ciclu are in fata ei ca pe tava o portie in plus de POSIBILITATE de sfintire!..insa de regula nu stie.
|
Faptul ca este superioara barbatului, nu cred, si nici nu m-ar bucura sa stiu asta. Este adevarat, are si ea avantajele ei, asa cum si barbatul le are pe ale lui. Cum am spus, consider ca femeia si barbatul sunt egali, chiar dara au atributii diferite.Pe mine ma nemultumeste sa vad ca mai sunt inca barbati care o considera inferioara lor. In ceea ce priveste problema cu ciclul este un fel de purificare pt femeie, atat de ordin fizic, caci prin asta se elimina impuritatile din corp, dar are si implicatii emotionale. Ar mai fi si faptul ca femeia e mult mai sensibila in acea perioada.. E ceva ce tine si de modificarile hormonale care au loc atunci,dar si inainte, si dupa. Pe de alta parte, e totusi destul de neplacut fizic, sa stii. Vrei sa-mi expici mai mult la ce te referi cand spui ca "Femeia prin starile profunde pe care le are la ciclu are in fata ei ca pe tava o portie in plus de POSIBILITATE de sfintire!..insa de regula nu stie". Nu prea inteleg, in ce fel tocmai atunci si nu dupa? ca eu stiu ca sunt mai nervoasa atunci si cu indispozitie fizica, dar si mult mai sensibila.
In legatura cu femeia care a fost vindecata de scurgerile ei, poate ca n-a fost sangerare, caci ai dreptate daca ar fi sangerat 12 ani incontinuu, n-ar fi rezistat. posibil sa fi fost altfel de scurgeri, stiu eu ce? Ideea de baza era ca ea a crezut ca se va vindeca daca se va atinge de Isus, iar credinta ei a vindecat-o.