View Single Post
Vechi 23.12.2009, 12:26:46
antiqu's Avatar
antiqu antiqu is offline
Member

Data înregistrării: 16.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Draga mea Dani, am citit cu atentie tot ce s-a scris referitor la problema ta si vreau sa-ti spun cum as proceda eu. In primul rand, se spune ca atunci cand Dumnezeu iti inchide o usa, iti deschide o fereastra. Sincer sa-ti spun, eu nu am crezut acest lucru si ani de zile am ratacit de colo colo cu tot felul de relatii pasagere care doar imi chinuiau sufletul. Cineva a spus ca daca nu ai liniste in suflet, nu ai nimic. Asta cam asa e.
In alta ordine de idei, tu acum esti incrancenata in suflet incercand din rasputeri sa-l aduci inapoi. Ei bine asta se vede foarte clar de catre el si de ceilalti si asa nu o sa ajungi niciunde. Culmea e ca atunci cand renunti sa mai fortezi lucrurile se va intampla o minune. De fapt e o lege a firii, sa lasi lucrurile sa decurga de la sine. Incearca sa te rogi la Maica Domnului, ajuta foarte mult, eu m-am rugat de multe ori si acum o fac inainte sa ma duc la servici de fiecare data. Daca plec la servici fara sa ma rog nu sunt bun de nimic in ziua aceea.
Invata-l pe copilul tau sa se roage si o sa te simti si tu mai linistita.
Si in final, incearca sa-l lasi deoparte pe fostul , un barbat care isi loveste femeia e nedemn de numele de barbat, plus ca o va mai face si nu numai o data de acum inainte. Cum am spus si in alte postari, am cunoscut multi ticalosi si stiu cum gandesc.
Sarbatori Fericite, ei si apropo, in perioada asta se petrec cele mai multe minuni... asa ca... never say never :)