@glykys - foarte frumoasa povestea ta cu avva si cu desfranata. Mi-au dat lacrimile. Asa da! Mangaiere si salvare a persoanei aflata in suferinta si cadere.
@Miha-Anca - ce raspuns mi s-a dat sau mi-am dat? Nu te inteleg! Ai citit mesajul meu sa vezi ce am inteles din povestea lui Zaharia?
@Zaharia_2009 - ai grija ca ai cazut in mandrie mare cu faleala ta intru pacatosenie! Smerenia, frate! Iti lipseste smerenia!
Pe urma ai grija la ton, te rog, nu insulta oamenii, te-am mai rugat.
Si ca sa-ti raspund la intrebarea finala: nu, nu toti sunt ca tine.
Eu nu. Eu am multe pacate probabil, dar din ceea ce ai insirat tu acolo, eu m-am straduit multe sa le fac si cu dragoste. Asa mizerabila nu ma simt. Si nu o spun din mandrie. Nu pot sa ma apuc sa iau fiecare element din lista ta la rand, dar iti spun ca multe (din cele pozitive) le-am facut.
Mi-ar fi placut sa botez, sa cunun, daca as fi avut pe cine... si daca asat este si un canon?
Iar de indraznit, asa putin...si mi-as dori asa putin...si tot nu se poate.
Dupa tine ar trebui nici sa nu ne mai ducem sa ne spovedim si impartasim. Multumesc pentru sfat.
Cred ca intrebarea cu respectul se referea mai mult la respectul uman.
In biserica si in fata lui Dumnezeu suntem toti egali. Una la mana.
Respect reciproc trebuie sa fie la toata lumea. Doua la mana.
Si preotul trebuie respectat atat ca om cat si ca profesie, dar si crestinii trebuie respectati si ca oameni si ca fii duhovnicesti. Si trebuie ajutati cand au nevoie.
@Hartford - da, si eu ma rog pentru preot.
|