View Single Post
Vechi 19.12.2009, 21:40:58
Nicu5166's Avatar
Nicu5166 Nicu5166 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.05.2009
Locație: Bihor
Religia: Ortodox
Implicit

...Fratilor ,asa incepe distrugerea acestei tari, in special datorita prostiei si mai ales lacomiei a 5 milioane de romani care ,pentru 30 de arginti sau pentru ca Bunul Dumnezeu le-a intunecat mintile l-au reales pe acela care a adus atata cearta si ura in aceasta tara ! Ne-am ucis conducatorul in Sfinta Zi De Craciun si probabil inca nu ne-am terminat pedeapsa . Acesta cred ca este motivul pentru care unora dintre fratii nostri le-a luat Dumnezeu mintea si au ales in loc de unire , dezbinarea , in locul bunei intelegeri, cearta .Astfel Biserica Ortodoxa va fi condusa de un reformat sau in cel mai fericit caz de un catolic, si fiti siguri ca acest lucru nu va ramane fara urmari . Majoritatea ungurilor au demonstrat ca musca mana care le da paine, totusi Piratu de la Cotroceni ia adus iar la guvernare pentru asi scapa pielea si asi satisface lacomia nestavilita .Noua celor cu frica de Dumnezeu ne ramane sa ne rugam zi si noapte ca Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa apere aceasta tara si Sfinta noastra Biserica Ortodoxa de oamenii si organizatiile lui anticrist . Doamne ajuta-ne pe noi nevrednicii robii Tai !...

Last edited by Nicu5166; 19.12.2009 at 21:48:55.
Reply With Quote