View Single Post
Vechi 19.12.2009, 00:00:34
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
1.scuze ,am vrut sa spun lupii rapitori ,si raspund ca sunt sectantii care umbla cu biblia in mana cum m-am trezit cu ceva timp in urma la usa cu niste sectanti care voiau sa imi citeasca din Biblie.
Acestia sunt pierzatori de suflete .
Deci ca să traduc, pierzătorii de suflete și lupii răpitori sunt cei care "umblă cu Biblia în mână", neoprotestanții așa numiții "sectanți"... Amarnic vă mai înșelați! Și știți de ce? Cine v-a inoculat ideea aceasta a vrut să vă distragă atenția de la adevărații lupi răpitori, cei care leapădă învățătura lui Hristos chiar din acea "Biblie din mână" atât de blamată.

Citat:
2.Astept de la neoprotestanti raspunsul ,eu nu traiesc in mijlocul lor ,dar vazand ca exista atatea secte si o totala lipsa de consens se vede ca bisericile voastre sunt cladite pe nisip.
A pune în aceeași oală cultele neoprotestante cu multitudinea de secte, nu vă ajută cu nimic în demersul dvs. de a găsi calea cea dreaptă. O casă (Biserică - cum o identificați dvs.) clădită pe nisip este aceea care nu are stabilitate. Nisipul reprezintă învățăturile omenești, datinile nesfinte puse în parabolă în contrast cu stânca, cu stabilitatea Stâncii Veacurilor, Hristos. "Pe această Piatră voi zidi Eu Biserica", spunea cu altă ocazie Hristos adresându-se lui Petru. Judecați și dvs. cum e mai bine? Să-ți zidești casa sufletului tău pe nisipul mișcător al părerilor și tradițiilor omenești, sau pe tăria Cuvântului lui Dumnezeu? Cu alte cuvinte, pe Tradiție sau pe Biblie?

Citat:
Biblia o poate studia si un ateu ,dar sa citesti Biblia in duh ,adica sa te rogi inainte sa te lumineze SF.Duh sa o intelegi este cu totul altceva. Poti sa citesti Biblia si sa te minunezi cate adevaruri contine ,Hristos graieste pentru noi chiar in aceste momente.
Vă dau dreptate. Să ne ajute Domnul să o studiem și să o și trăim!